Szerelmem, PM emlékére

Zenében PároM nem ismert irgalmat. Komolyzenében a nagy triász - Bach, Mozart, Beethoven - volt az etalon, az úgynevezett könnyűzenében pedig a blues és a rock, de nem ám holmi tingli-tangli lájt rock vagy skandináv hörgős, hanem a 60-as évek ikonjai: Hendrix, Cream, a Stones. Hobo pályáját a kezdetektől figyelemmel kísérte, rendszeres látogatója volt koncertjeinek és klub-rendezvényeinek, olyannyira, hogy már-már baráti viszonyba került a banda tagjaival. Ráadásul Tibusz művészetének is nagy-nagy tisztelője volt.

Mivel megismerkedésünk idején az egykori HBB-tagok zöme a Magyar Atom nevű örömzenekarban örömzenélt, kitörő lelkesedéssel mentünk 20006-ban Zöld Pardonba Magyar Atom koncertre. 



Szerző: kisa  2016.10.05. 18:00 Szólj hozzá!

Címkék: Tartalom: ...nagyon fáj

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr9311756405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása