Előző: Nagybörzsöny - az utolsó előtti

Úgy alakult, hogy az idei ünnepet szintén Nagybörzsönyben sikerült eltöltenünk, egy présházban.

Mert Nagybörzsönyben ugyanúgy találhatók présházak, mint Ipolytölgyesen, csaképpen nagyobb volumenben, mint ott, és szőlő ugyanúgy nincs, mint ott. (Mindkét helyen, számos más településhez hasonlóan, a 19. századi filoxéra-járvány végzett az ültetvényekkel.
Maga a présház 3 teljesen különálló helyiségből áll, az egyik összkomfortos (víz, villany, zuhanyzó, cserépkályha), a másik kettő nem, úgy értve, hogy azokban csak villany van. A ház amúgy eladó, ha valakit érdekelne, szívesen megadom a tulaj elérhetőségét. Mi mindenesetre nem vevőként voltunk ott, mivel sajnálatos módon hiányzik a megfelelő mennyiségű - 4,5 millió körüli - összeg a kasszából, de abszolút gondtalanul élveztük a pazar kilátást.

Ezúttal ugyan nem mentünk le a mintegy 1 km-re található horgásztóhoz, de fényképek az előző alkalommal bőségesen készültek.

 
 


 Folyt.

Következő: Somhegy I.

Szerző: kisa  2010.08.23. 15:36 2 komment

Címkék: présház 2010 horgásztó nagybörzsöny zsákfalu Tartalom: Nagybörzsöny

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr612241453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pat Bateman 2010.09.10. 16:28:06

Sajnos meg kell válnom szeretett nyalalómtól Nagybörzsönyben, szerető gazdát keresek neki.
kep.tar.hu/tar/galeriaim/50667638#2
képek itt
email: nagyborzsonyi.nyaralo kukac gmail pont com

kisa 2010.09.10. 20:22:28

@Pat Bateman: @Pat Bateman: Kedves Pat Bateman, örülünk, hogy megtisztelted a blogunkat a hirdetéseddel, bár attól tartunk, hogy nem akkora a látogatottsága, mint szeretnénk, és mint ami elegendő lenne ahhoz hogy vevőt találj. De sok sikert, bár úgy vettük észre, hogy nagybörzsönyi ingatlanok után most nem túl élénk a kereslet, rengeteg "eladó" táblát láttunk. Remélem, sikerül eladnod a házat, megnézni sajnos nem tudtuk, mivel a képtárban csak regisztrált felhasználók nézelődhetnek, mi meg nem vagyunk azok.
Gratulálok, hogy lassan 3 hónapja van munkád! :-) Ha esetleg megbízható, fiatalos - de nem fiatal, németül beszélő titkárnőre van szükség a cégednél, tisztelettel ajánljuk blogunk nőtagját.
:-)
süti beállítások módosítása