Szerelmem, PM emlékére

Az Óbudai Kultúrális Központban is volt jó pár alkalommal Hobo-klub, de az valahogy nem jött be se Hobonak, se a közönségnek. Általában nagyon kevesen voltunk - bár, ha belegondolok, a Gödörben se lehettünk sokkal többen, csak mivel kisebb helyiség, nem tűnt annyira fel, mint az óbudai színházteremben -, a büfé vacak volt, egyetlen hatalmas előnye a többi helyszínnel szemben a színpad és az emelkedő nézőtér, ahonnan mindenki jól látott mindent.

Nagyon sajnáltuk, amikor vége lett, de mivel Hobo már többször bejelentette, hogy ez az utolsó, aztán valahogy mégis mindig lett újra klub, erősen bíztunk benne, hogy ezúttal is így lesz.

Aztán az ágyhoz-kötöttség hónapjai alatt gyakran eszünkbe jutott, milyen jó, hogy nincs klub, mert most borzasztó lenne a tudat, hogy van, és mi nem tudunk menni.

Szerző: kisa  2016.09.05. 18:00 Szólj hozzá!

Címkék: Tartalom: ...nagyon fáj

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr4011661192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása