A Volvo a kínaiaké, ez már biztos

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/03/29/a_volvo_a_kinaiake_ez_mar_biztos/

A hír szinte észrevétlen maradt volna a több évtizedes jólétbe tunyult svéd választók körében is, ha Sven Hvaljmarström, a 317 tagot számláló Svéd NemzetiBättre Párt elnöke nem fordul szenvedélyes kiáltvánnyal a nemzethez.

Véreim! Igaz Svédek!

A kormány nemzeti történelmünk legnagyobb hazaárulására készül! Nemzeti büszkeségünket, szent hazánk szimbólumát, jólétünk megteremtőjét készül kiárusítani! A Volvo nem eladó! Őseink vérével öntözött szent földünkön apáink verítékével létrehozott gyárunkat, mely balsorsban is termelte a svéd koronákat, idegenek sárga kezére nem adjuk! Ezúttal nem átkozhatjuk a balsorsot. Idegen elnyomókat sem okolhatunk, pusztító járványokat, természeti katasztrófákat sem.  Igenis minket, ma élő nemzedékeket fog illetni minden felelősség. Igazságtalan az egyénre minden általánosítás, de a közösségre joggal mondhatom: a svéd történelem legkártékonyabb söpredéke vagyunk, ha hagyjuk, hogy az Ázsiából ránk zúduló hordák kifosszanak bennünket apáink verejtékével létrehozott vagyonunkból! Átkelve Öxelsund szorosán, harcolva és legyőzve megannyi vészt Mörbylångatól Jokkmokkig miénk e föld, és nem, nem soha nem engedjük, hogy hegyeinkben, tavainkon, gyárainkban, miket őseink két kezükkel építettek, idegen elnyomók, kommunista kizsákmányolók dorbézoljanak.  A gyilkos támadót vissza kell verni a kutyaólba, melyböl kitört. Ha aljasul ellened tör, nem gyakorolhatsz könyörületet. A sárga veszedelem immár elérte Göteborg kapuit. Ne hagyjuk magunkat leigázni! Ne hagyjuk, hogy a 130 koronás órabérünk egy kínai szövőnő színvonalára süllyedjen! Sikerlehetőségünk alapja  a  NEMZETI  ÖSSZEFOGÁS! Függetlenül a társadalom  útvesztőiben  elfoglalt helyünkre, fogjuk meg egymás kezét, ne nézzük, hogy kinek honnan jöttek ősei, mindannyian svéd emberek vagyunk, fogjunk hát össze, Svéd véreim, és mentsük meg a Volvót!!!!!!!!

 

(Köszönet Lajdi Tamásnak, Babos Imrének és Fekete Gyulának - nyugodjék békében - az ötletért és  a szófordulatokért.)

Szerző: kisa  2010.04.15. 21:00 2 komment

Címkék: Tartalom: Politika

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr401924736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wagner Úr 2010.09.11. 10:01:25

Nem vagy vicces, csak frusztrált.

kisa 2010.09.11. 10:07:37

Aha, biztos igazad van.
süti beállítások módosítása