Most éppen munkanélküli vagyok, hát ezért...

A három fogalom nem véletlenül került egy csokorba:

1.

Imádom a falusi turizmust, kis hazánkban meglepően megejtő települések vannak. Úgy gondolom, hogy nem csak pofázni kellene a magyar árukról, hanem vásárolni is kell őket. A hazai turizmus is egy áru, nem titkolt szándékom, hogy kedvet csináljak hozzá másoknak is. Ez lenne a zsákfalu rész.

Figyelem: sznob milliomosok kíméljenek, kizárólag a kispénzű kisembereknek kívánok ötleteket adni. Ha mégis a horvát, olasz vagy spanyol tengerpartra vágysz, ha Marokkó, Egyiptom, Mauritius a kívánatos cél számodra, akkor itt nem találsz tippeket!

2.

Érdekel a politika. Tévelygő választópolgár vagyok, aki meglehetősen szilárd értékrendjéhez még nem talált pártot. Tudom, hogy melyik pártot miért nem kedvelem, melyik politikus miért nem vonzó számomra, viszont kedvelhető pártot, vonzó politikust még nem találtam...

Mivel e tekintetben pesszimista vagyok, hát így jön ide a zsákutca, zsákország...

Figyelem: az egyik párt elmarasztalása részemről nem jelenti azt, hogy a másik párt fan-ja vagyok.

És néha egy kis Fodor Ákos mint örök kedvenc.

És mivel eléggé lúzer júzer vagyok, fogalmam sincs, mi sül ki ebből az egészből, vagy hogy kisül-e egyáltalán valami.

 

2015. júniusában elment a Párom, aki által és akivel a falusi turizmus értelmet nyert. A blog ezentúl az Ő emlékét hivatott őrizni, ezért úgy gondolom, hogy nem csak a falusi turistahelyekről írok, hanem mindenről, ahol megfordultunk. Ez egy teljesen szubjektív visszaemlékezés és fényképválogatás lesz, nem célom ismereteket terjeszteni vagy bármiféle "tudást" átadni. Kedves Olvasó, ha kedved támad kommentelni, tedd meg nyugodtan, de kérlek, tartsd tiszteletben Párom, Preiszner Miklós emlékét.

 

 

Szerző: kisa  2010.02.06. 20:17 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr941734903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tűzfal · http://szatmarfigyelo.blog.hu/ 2010.11.14. 18:19:34

"fogalmam sincs, mi sül ki ebből az egészből, vagy hogy kisül-e egyáltalán valami."

Kisült! :)))
süti beállítások módosítása